четвер, 10 травня 2012 р.


ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ!


67 років відділяють нас сьогодні від подій 1941-1945 рр.
Наш народ довго йшов до Перемоги. На його долю випали тяжкі випробування, жодну родину не обійшло стороною горе і тяготи війни та втрат. Але наш народ переміг.
З кожним роком ветеранів все менше і менше. Це люди, яким вже 90 і більше років. Здавалося б пройшли страхіття війни, пережили голод, холод, відбудовували країну із руїн і ніщо їх не зламало – вони завжди були мужніми.
На щастя наші діти не знають, що таке війна, але ми, дорослі, повинні виховувати повагу та пошану до цих героїв.
Перемога – це священна пам’ять про ту велику й дорогу ціну, яку заплатило людство за жаданий мир.
Перемога – це велике свято після жахливої біди, це – спомин, який жалем бентежить серце, охоплене скорботою за тих, хто полягли на війні.
З метою вшанувати пам’ять героїв та жертв війни, які поклали своє життя за мир і спокій, своєю кров’ю оросили нашу землю і тим самим показали велич мужнього опору злу і насильству; виховувати у молодого покоління гордості і поваги до ветеранів, чиїми ратними трудами було вибороте те майбутнє яке ми сьогодні маємо,  бібліотека разом із БК провела:
 6 травня годину пам’яті: «Вашим подвигам ми низько вклоняємось»
Ветеранам,вдовам Сільський  голова Ігор Богданович Титан вручав маленькі  подаруночки. Учнями школи поставлений Святковий  концерт.В бібліотеці оформлена книжкова  виставка: «Роки  війни-століття пам яті».




Немає коментарів:

Дописати коментар