вівторок, 12 лютого 2013 р.

З Днем Святого Валентина!

Дорогі друзі! Дорогі колеги!

Дорогі  відвідувачі  нашого  блогу!


 Від  щирого серця  вітаю  Вас  з Днем     Святого Валентина! 


Життя - це любов ! Без любові немає життя, немає продовження роду. Ми любимо з самого народження - маму, тата, день і ніч, сонце і дощик, тепло і холод, життя... Кохати і бути коханим - найбільше щастя, і іншого не треба! Нехай у житті буде любов, пристрасна, ніжна, ласкава, чуттєва, п'янка. Хай живе любов ! З днем Святого Валентина !


У це чудове романтичне свято, коли крізь хуртовинну зиму чи сірі слякотні дні вже чутно боязкий подих весни, коли для любові, напередодні відлиги, пробуджуються серця, хочу привітати Вас самими теплими і щирими словами з Днем Святого Валентина! Напевно, саме в такі дні народжуються ніжні проліски.


  Дорогі друзі ! Я бажаєю Вам, щоб і у Вашій душі розквітли перші весняні квіти, даючи дорогу новим чи старим, але головне - великим, світлим, чистим почуттям. Життя є любов, тому без любові життя неможливе! Бажаєю не тільки в свято, але і щодня отримувати знаки уваги і любові, любити і бути коханими ! 

Нехай серед святкових валентинок обов'язково буде та сама, від єдиної, улюбленої і головної в житті людини, і нехай все складеться якнайкраще !


  З днем Святого Валентина вітаєю кожну закохану пару і тих, хто ще поки самотній, всіх людей на планеті. Хочу побажати уваги, турботи, теплоти і ласки, довгих років життя разом. 

Любіть один одного, цінуйте кожну мить, проведену разом.


Всім щастя і благополуччя !

Вітаю Вас з Днем Святого Валентина !

Немає коментарів:

Дописати коментар