четвер, 9 травня 2013 р.



З  Днем  Матері !  Дорогі  матері!

У травні, коли Природа-Мати заквітчує Землю пишним перламутровим вбранням, ми відзначаємо незвичайне свято – День матері. Воно порівняно молоде, проте сягає своїм корінням глибин віків. Адже люди особливо цінували тих, хто дарував тобі життя, хто зводив тебе на ноги і вів у великий незвіданий світ.

Наших рідних українських матерів завжди відрізняли надзвичайна щедрість душі, безприкладна віра і самопожертва, палка любов і велике терпіння.

Це вони – вірні берегині наших родин – самовіддано й дбайливо зберігають сімейне вогнище, вчать своїх нащадків добру, взаєморозумінню, моральності, національним традиціям, громадянським і патріотичним цінностям.

І ким би ми не були, чого б не досягли, ми всі у цей день стаємо просто синами і доньками своїх матерів – лагідних, незрадливих і завжди до нас прихильних.

Тож обов’язково у ці праведні дні провідайте своїх матусь. Вклоніться їм низько, поцілуйте натруджені руки і попросіть прощення за завдані прикрощі.
До  Дня  матері  відбувся  святковий  концерт  "Вклонімось  мамі  до  землі".  У  концертній  програмі  брали  участь  жіночий  вокальний  ансамбль  СБК,  дитячий  танцювальний  колектив,  ансамблі  читців  1-2 кл. Кобиловолоцької  ЗОШ,  дует  у  складі  Оксани  Гойсалюк  та  Антоніни  Козар  та  інші  учасники  художньої  самодіяльності  Будинку  культури.









Немає коментарів:

Дописати коментар